Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-18 09:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/fler-vill-veta-vad-de-stoppar-i-sig/

Ekonomi

”Fler vill veta vad de stoppar i sig”

Intresset för mat och jakt gjorde att Rolf Ramse och Kicki Lekström startade ett eget slakteri.
Intresset för mat och jakt gjorde att Rolf Ramse och Kicki Lekström startade ett eget slakteri. Foto: Lina Alriksson

Stockholmarna Kicki Lekström och Rolf Ramse letade efter sommarstuga på landet med närhet till natur och jaktmarker. I stället sprang de på ett mindre jordbruk, skaffade 200 får och startade småskaligt slakteri.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in