Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-13 02:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/flygbolaget-bra-ska-hardbanta-sig-till-ny-form/

EKONOMI

Flygbolaget BRA ska hårdbanta sig till ny form

Geir Stormorken, vd för flygbolaget BRA står i den öde avgångshallen på Bromma. BRA är under rekonstruktion och alla plan står på backen.
Geir Stormorken, vd för flygbolaget BRA står i den öde avgångshallen på Bromma. BRA är under rekonstruktion och alla plan står på backen. Foto: Roger Turesson

Flygbolaget BRA börjar flyga igen efter sommaren, men kommer framöver att ha klart färre destinationer och kanske bara hälften så många anställda.

– Branschen kommer nog aldrig att nå tillbaka till en gammal nivå, men nu får vi chansen att börja om helt, då finns inga heliga kor, säger vd Geir Stormorken.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.