Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-04-01 09:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/fran-flyget-till-varden-har-utbildas-sas-personalen-rena-hallelujahistorien/

SVERIGE GÅR SAMMAN

Från flyget till vården – här utbildas SAS-personalen: ”Rena hallelujahistorien”

1 min 49 sek. I måndags började utbildningen – på torsdag ska de vara redo att kliva in som vårdarbetare. Det är tvära kast för den permitterade SAS-personalen.

I måndags började utbildningen – på torsdag ska de vara redo att kliva in som vårdarbetare. Det är tvära kast för den permitterade SAS-personalen. Men den tidigare flygvärdinnan Malin Öhman är redo för sitt nya jobb – och utmaningarna som väntar.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.