Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-28 17:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/gekas-anstallda-far-dela-pa-14-miljoner/

EKONOMI

Gekås anställda får dela på 14 miljoner

Rekordförsäljning på Gekås.
Foto: Tomas Ohlsson

Trots ekonomiskt osäkra tider kunde köpcentret Gekås i Ullared redovisa ett rekordresultat under 2022. Det har gett resultat även för de anställda som nu får dela på 14 miljoner kronor till totalt 1 050 medarbetare.

TT Text

För en person som jobbar 40-timmarsvecka blir det 14 560 extra i bonus, skriver Hallands Nyheter.

– Försäljningsmässigt är 2022 bättre än vårt bästa resultat någonsin som vi hade 2019. Varuhusets bruttoomsättning var 5,6 miljarder kronor 2019 och vi har haft en bättre bruttoomsättning under förra året, säger vd:n Patrik Levin till tidningen.

Läs mer: Familjen Häggman tar ledigt för att hinna handla

Ämnen i artikeln

Västsverige
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt