Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-04 05:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/gemensam-matare-sanker-elkostnaden/

EKONOMI

Gemensam mätare sänker elkostnaden

Johan Nordström, är ordförande i Brf Solhöjden i Lund. För ett par år sedan bytte föreningen till gemensam el för samtliga hushåll. Det gör att medlemmarna sparar pengar.
Johan Nordström, är ordförande i Brf Solhöjden i Lund. För ett par år sedan bytte föreningen till gemensam el för samtliga hushåll. Det gör att medlemmarna sparar pengar. Foto: Jenny Leyman

Bostadsrättsföreningen Solhöjden i Lund bytte till gemensam el. Nu slipper hushållen nätavgiften på 2.100 kronor om året och får lägre elpris när föreningen upphandlar elen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.