Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Google hyllar Steve Jobs

Googles hyllning till Steve Jobs.
Googles hyllning till Steve Jobs.
Apples storkonkurrent Google hyllar Apples avlidne grundare Steve Jobs på sitt eget diskreta men storslagna sätt.

Hur många gånger om dagen söker du något via Google? Kanske en, kanske flera. Världen över görs hundratals miljoner sökningar varje dag.

Just i dag den 6 oktober när nyheterna når världen att Apples grundare Steve Jobs avlidit är det värt att vara lite extra uppmärksam.

Precis under Googles sökrad står det nämligen mycket enkelt i små finstilta bokstäver: Steve Jobs, 1955 – 2011. Givetvis är hans namn klickbart och leder direkt till Apples hemsida som pryds av Jobs porträtt.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.