Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-04 20:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/hall-i-hatten-studenten-kan-bli-en-kostsam-historia/

EKONOMI

Håll i hatten – studenten kan bli en kostsam historia

Hattbaren i Stockholm märker att det blivit trendigare med studentmössor och upplever ett större tryck än tidigare år. ”Jag tror att det kan skapas grupptryck när många bara vill ha det klasskamraterna har under studenten. Det är jättehemskt för dem som inte har råd", säger butiksbiträdet Elin Jacobsson.
Foto: Magnus Hallgren

Mössa, kläder, flak och mottagning – att ta studenten kan bli dyrt. Det kan skilja så mycket som 2.000 kronor mellan den billigaste och den dyraste studentmössan. Dessutom ger vi studentpresenter för 2,3 miljarder varje år.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.