Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-05-28 22:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/hans-vag-mot-rikedom-gor-succe-pa-instagram-dn-moter-100-miljonersmannen/

EKONOMI

Hans väg mot rikedom gör succé på Instagram – DN möter 100-miljonersmannen

100-miljonersmannen ”Marcus” har gått med på att träffas, men vill inte avslöja sin identitet av rädsla för hot och utpressning.
Foto: Barzan Dello

När världens börser drabbades av coronafrossa valde Marcus att satsa allt. På ett år har hans innehav dubblats i värde, men han är inte nöjd – än. Målet är att ha 100 miljoner kronor på kontot år 2030, och på Instagram delar han frikostigt med sig av hur det går. Men varför är det viktigt att bli så pass rik? DN har träffat doldisen bakom profilen ”100-miljonersmannen”.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.