Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-29 18:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/indiska-entreprenorer-ger-rad-till-svenska-foretagare/

EKONOMI

Indiska entreprenörer ger råd till svenska företagare

Desígnern Tarun Tahiliani och it-entreprenören Anisha Singh är i Stockholm för att hjälpa svenska företagare inför satsningar i Indien.
Desígnern Tarun Tahiliani och it-entreprenören Anisha Singh är i Stockholm för att hjälpa svenska företagare inför satsningar i Indien. Foto: Anette Nantell

Indien är på väg att bli en av världens största konsumtionsmarknader. Medelklassen växer snabbt och är snart lika stor som USA:s befolkning. Nu får svenska företagare råd av framgångsrika indiska entreprenörer.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.