Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-04 03:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/jannike-kihlberg-fragan-om-slutforvar-kommer-troligen-inte-att-avgoras-i-januari/

SVENSK POLITIK | KOMMENTAR

Jannike Kihlberg: Frågan om slutförvar kommer troligen inte att avgöras i januari

Efter decennier av utredningar kommer regeringen att fatta beslut om slutförvaret av kärnavfall den 27 januari 2022, meddelar klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S).
Foto: Lars Schröder/TT

Efter decennier av utredningar kommer regeringen att fatta beslut om slutförvaret av kärnavfall den 27 januari 2022. Det meddelades på en presskonferens på onsdagen.  DN:s Jannike Kihlberg svarar på frågor om beslutet som nu ska fattas av klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.