Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-05-30 23:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/borja-tidigt-eller-sent-har-valjer-du-nar-du-vill-jobba/

JOBB & KARRIÄR

Börja tidigt eller sent? Här väljer du när du vill jobba

”Ibland sitter kollegorna och jobbar betydligt längre än normalt för att de har fått flyt i arbetet. Andra dagar jobbar de kortare. Den livsstilen passar in på hur det var när de fick sin passion för arbetet”, säger Camilla Agardh på webbyrån Invise.
Foto: Julia Mård

Jobba när på dygnet du vill. Och varifrån du vill: köksbordet, soffan, kaféet, landet – eller under strandens parasoll. Så länge som du arbetar effektivt runt 40 timmar per vecka.

Så har webbyrån Invise i Stockholm arbetat sedan 2013.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.