Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-28 15:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/hanna-bytte-bort-meningslosheten-raketbransle-att-gora-nagot-betydelsefullt/

JOBB & KARRIÄR

Hanna bytte bort meningslösheten: ”Raketbränsle att göra något betydelsefullt”

Med sitt nya jobb som marknadsföringsansvarig på Läkare utan gränser känner Hanna Lidén att hon hittat hem och mening med sitt arbete.
Foto: Julia Mård

Över 70 procent av svenskarna tycker att det är viktigt att deras jobb är användbart för samhället. Trots det uppger var tredje att deras arbete inte gör någon skillnad. Hanna Lidéns längtan efter mening blev för stor.

– Det är som att ha raketbränsle att ha något betydelsefullt att göra på dagarna, säger hon till DN.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.