Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 09:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/hennes-jobb-ar-att-ata-chips/

JOBB & KARRIÄR

Hennes jobb är att äta chips

Len-Marie Fält har jobbat som produktutvecklare av chips i många år. ”Ett välutvecklat smak- och luktsinne är ett måste, men också ett genuint matintresse”, säger hon.
Len-Marie Fält har jobbat som produktutvecklare av chips i många år. ”Ett välutvecklat smak- och luktsinne är ett måste, men också ett genuint matintresse”, säger hon. Foto: Magnus Hallgren

Efter 40 år på jobbet tycker Len-Marie Fält fortfarande att det är lika intressant. Hennes yrke är att prova chips och utveckla nya smaker på den stora snackstillverkaren OLW.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.