Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 05:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/hur-kan-sa-manga-ha-for-lite-att-gora-pa-jobbet/

JOBB & KARRIÄR

”Hur kan så många ha för lite att göra på jobbet?”

Sociologen Roland Paulsens forskning visar att det finns många som upplever att de har för lite att göra på jobbet och som i stället ägnat arbetstid åt att studera, titta på sociala medier - och till och med att sova.
Sociologen Roland Paulsens forskning visar att det finns många som upplever att de har för lite att göra på jobbet och som i stället ägnat arbetstid åt att studera, titta på sociala medier - och till och med att sova. Foto: Erik Ardelius

Vi hör dagligen om människor som dukar under av stress och för stor arbetsbörda. Men hur är det för den som inte har tillräckligt att göra på arbetet? De finns på många arbetsplatser, menar bland andra sociologen Roland Paulsen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.