Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 10:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/klart-det-finns-en-marknad-i-att-formedla-jobb/

JOBB & KARRIÄR

”Klart det finns en marknad i att förmedla jobb”

Just arrived är ett nystartat bemanningföretag som inriktat sig på att förmedla jobb till nyanlända. På bilden: Neven Jugo, vd:n Andreas König, Lova Westlund och Jacob Burenstam-Linder.
Just arrived är ett nystartat bemanningföretag som inriktat sig på att förmedla jobb till nyanlända. På bilden: Neven Jugo, vd:n Andreas König, Lova Westlund och Jacob Burenstam-Linder. Foto: Paul Hansen

Det är för krångligt, säger många arbetsgivare om att anställa nyanlända. Vi tar hand om allt, svarar start-upföretag som har specialiserat sig på matchning. Just arrived är ett av dem som kombinerar ett ekonomiskt intresse med ett socialt engagemang.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.