Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-17 14:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/mindfulness-satter-fokus-pa-jobbet/

JOBB & KARRIÄR

Mindfulness sätter fokus på jobbet

Professionell avslappning på läkemedelsföretaget Roche i Stockholm. Hans Brobäck, Ann-­Cathrine Ekenberg, Anna Schöld och Maria Andersson. Med ryggen mot kameran: Yvonne Björklund och Tommy Ringart.
Professionell avslappning på läkemedelsföretaget Roche i Stockholm. Hans Brobäck, Ann-­Cathrine Ekenberg, Anna Schöld och Maria Andersson. Med ryggen mot kameran: Yvonne Björklund och Tommy Ringart. Foto: Jonas Eriksson

Mindfulness har flyttat in på jobbet. Google, Ikea, IBM, Nordea är bara några av de företag som hakat på trenden. DN besökte läke­medelsföretaget Roche som avsatt tid för avslappning för sina anställda.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.