Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-25 17:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/kanelbullen-fikabrodet-som-blivit-sot-statusmarkor/

Ekonomi

Kanelbullen – fikabrödet som blivit söt statusmarkör

Kanelbullar.
Kanelbullar. Foto: Hasse Holmberg/TT

Kanelbullen – en hetare politisk fråga än du anade. Striden står mellan den växande bake-offindustrin och det hantverksgjorda bakverket. Samtidigt flyter gränserna dem emellan ihop. Fryst deg har öppnat nya möjligheter – även för det småskaliga bakandet.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in