Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Ekonomi

Kaos när Swedbank kallade till telefonkonferens

Beskedet att Swedbanks koncernchef Michael Wolf får sparken kom som en överraskning för för de flesta. När banken skulle hålla en presskonferens över telefon havererade tekniken på grund av överbelstning.

Att nyheten om attt Swedbank-chefen Michael Wolf får gå väcker intresse blev tydligt när banken kallade till presskonferens över telefon på tisdagsförmiddagen.

DN:s reportrar berättar att det till en början inte gick att komma in på presskonferensen på grund av den stora anstormningen av deltagare. När de väl släpptes in på linjen gick det inte höra Swedbanks ordförande Anders Sundström för alla störningar.

Efter det kaotiska försöket att inleda telefonkonferensen meddelar Anders Sundström att den skjuts upp till klockan 11, på grund av tekniska problem.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.