Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 16:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/koppling-till-orten-viktig-for-bageriets-identitet/

EKONOMI

Koppling till orten viktig för bageriets identitet

Sasha Rybakov, Maja Enoksson och Markus Forsberg pustar ut efter förmiddagens bakning.
Sasha Rybakov, Maja Enoksson och Markus Forsberg pustar ut efter förmiddagens bakning. Foto: Thorbjörn Spängs

Markus Forsberg äger och driver det lilla gårdsbageriet Huså Bröd i skuggan av Åreskutan. Han är övertygad att om tillverkningen flyttar till Östersund eller någon annanstans slår detta omedelbart mot varumärket på ett negativt sätt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.