Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-28 23:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/koppling-till-orten-viktig-for-bageriets-identitet/

EKONOMI

Koppling till orten viktig för bageriets identitet

Sasha Rybakov, Maja Enoksson och Markus Forsberg pustar ut efter förmiddagens bakning.
Sasha Rybakov, Maja Enoksson och Markus Forsberg pustar ut efter förmiddagens bakning. Foto: Thorbjörn Spängs

Markus Forsberg äger och driver det lilla gårdsbageriet Huså Bröd i skuggan av Åreskutan. Han är övertygad att om tillverkningen flyttar till Östersund eller någon annanstans slår detta omedelbart mot varumärket på ett negativt sätt.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in