Försäljning som störtdyker, livsverk som slås i spillror. Ända sedan pandemin bröt ut har restaurangbranschen larmat om kris. Men vissa krögare har klarat sig och vågar satsa på framtiden.
Är krisen i restaurangbranschen verkligen lika illa som den utmålas?
– Det har varit väldigt kämpigt, men jag vill ändå förmedla att det finns hopp, säger krögaren Emelie Svensson.
DIGITAL PRENUMERATION
Läs gratis till lucia.
Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.
-
Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning
-
Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se
-
Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)
Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.