Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-22 11:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/krydda-resterna-sa-kanns-de-som-nya-20-tips-for-att-ta-hand-om-den-overblivna-julmaten/

Ekonomi

”Krydda resterna så känns de som nya” – 20 tips för att ta hand om den överblivna julmaten

Skinka är gott, men ofta tröttnar man innan hela skinkan är slut.
Skinka är gott, men ofta tröttnar man innan hela skinkan är slut. Foto: Alexander Mahmoud

Skralt i plånboken och rester kvar från julmiddagarna? DN:s matredaktör Elin Peters tipsar om vad du ska göra med maten som blev över. Ekonomiskt och klimatvänligt.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in