Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-19 21:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/linus-larsson-lika-kusligt-som-skickligt-nar-google-visar-nya-satsningen/

Ekonomi

Linus Larsson: Lika kusligt som skickligt när Google visar nya satsningen

Cardboard är Googles satsning på virtuell verklighet. Som namnet antyder är den byggd i papp. Som skärm används en vanlig mobiltelefon.
Bild 1 av 3 Cardboard är Googles satsning på virtuell verklighet. Som namnet antyder är den byggd i papp. Som skärm används en vanlig mobiltelefon.
Foto: Justin Sullivan/AFP
Google försöker konkurrera med Apple Watch, genom en specialversion av Android gjord för klockor och liknande prylar.TT-bild: ta5f7a27
Bild 2 av 3 Google försöker konkurrera med Apple Watch, genom en specialversion av Android gjord för klockor och liknande prylar.TT-bild: ta5f7a27
Foto: Justin Sullivan/AFP
Aparna Chennapragada, chef för Google Now, visade de nya funktionerna på konferensen Google I/O i San Francisco på torsdagen.
Bild 3 av 3 Aparna Chennapragada, chef för Google Now, visade de nya funktionerna på konferensen Google I/O i San Francisco på torsdagen.
Foto: Justin Sullivan/AFP

Googles nya uppdatering för mobiler är en uppvisning i artificiell intelligens. Samtidigt visar företaget oblygt sin förmåga att kartlägga sina kunder.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in