Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 16:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/lyft-for-kajakuthyrningen-trots-att-turisterna-forsvann/

EKONOMI

Lyft för kajakuthyrningen trots att turisterna försvann

Turisterna försvann men stockholmarna började paddla desto mer. Daniel Nilssons oro lade sig snabbt.
Turisterna försvann men stockholmarna började paddla desto mer. Daniel Nilssons oro lade sig snabbt. Foto: Lisa Mattisson

Kajakuthyrningen på Långholmen i Stockholm har vuxit stadigt under flera års tid. När pandemin nådde Sverige upphörde snabbt gruppbokningar från företag och skolor och ägarna fruktade att verksamheten skulle drabbas hårt utan turister i Stockholm. Men oron skulle snart vara som bortblåst.

– Vi är tacksamma över att verka i en bransch som inte har påverkats så mycket av coronakrisen, säger grundaren Daniel Nilsson.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.