Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Många vill ringa till SAS kundtjänst

Foto: TT

Det har varit lång väntetid i telefon till flygbolaget SAS kundtjänst de senaste dagarna, skriver Göteborgs-Posten.

– Jag stod sex timmar i kö igår. Jag hade inget val utan var kvar i telefonen, jag vet inte vad de håller på med, säger Iman Kurdali, som ville göra ändringar i sin biljett, till tidningen.

SAS beklagar väntetiderna, som bland annat beror på problem med en ny sajt och en del ändringar i flygtrafiken senaste dagarna. Det har gjort att fler försökt nå bolaget via telefon.

– För att lösa de mest akuta problemen har vi återkallat personer som varit på semester för att avlasta kundtjänst samtidigt som vi håller på att utbilda nya personer, säger Fredrik Henriksson, presschef för SAS Sverige, till GP.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.