Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-20 06:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/motor/hogre-sakerhet-i-uppdaterad-suzuki-vitara/

Motor

Högre säkerhet i uppdaterad Suzuki Vitara

I tider då suven som bil firar triumfer på nybilsmarknaden så kan många bilmärken sälja suvar med framgång utan att ens kunna erbjuda fyrhjulsdrift. Suzuki Vitara är alltid fyrhjulsdriven.
Bild 1 av 4 I tider då suven som bil firar triumfer på nybilsmarknaden så kan många bilmärken sälja suvar med framgång utan att ens kunna erbjuda fyrhjulsdrift. Suzuki Vitara är alltid fyrhjulsdriven.
Foto: Jacques Wallner
Nya stora lysdiodbakljus är det som främst fångar blicken. Vitara vill gärna se litet ut som en terrängbil - utan att lyckas.
Bild 2 av 4 Nya stora lysdiodbakljus är det som främst fångar blicken. Vitara vill gärna se litet ut som en terrängbil - utan att lyckas.
Foto: Jacques Wallner
Bild 3 av 4 Två turboladdade bensinmotorer erbjuds. Här 1,4 litersmaskin. Men varför inte provköra enlitersmotorn först före köp?
Foto: Jacques Wallner
Inget stort lastutrymme. Men för att vara en så liten suv så är det bra. Behövs inte baksätet så är ryggstöden delbara/fällbara.
Bild 4 av 4 Inget stort lastutrymme. Men för att vara en så liten suv så är det bra. Behövs inte baksätet så är ryggstöden delbara/fällbara.
Foto: Jacques Wallner

Suzuki Vitara har uppdaterats och begåvats med nya säkerhetssystem som ingår i standardutrustningen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in