Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-26 03:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/natdrottningen-arianna-huffington-om-digital-detox/

Ekonomi

Nätdrottningen Arianna Huffington om digital detox

Bild 1 av 7 Arianna Huffington på sin arbetsplats Huffington Post på Manhattan i New York.
Foto: Linda Forsell
Bild 2 av 7 Arianna Huffington har varit chef i många år och säger att ledarskap handlar mindre om att vara herre på täppan, mer om att vara en spindel i nätet. "Jag tror på lagbyggande och på att ge människor mandat."
Foto: Linda Forsell
Bild 3 av 7
Foto: Linda Forsell
Bild 4 av 7
Foto: Linda Forsell
Bild 5 av 7 Arianna Huffington: Oavsett vad man tjänar eller var man befinner sig kan man bestämma sig för en hållning. Även människor i de mest extrema situationer kan hitta strategier för att klara sig bättre.«
Foto: Linda Forsell
Bild 6 av 7 Arianna Huffington har skrivit fjorton böcker och skriver när hon kommer åt, men inte längre i stället för att sova. "Allt arbete man gör på bekostnad av sömn skulle göras bättre med mer sömn", säger hon.
Foto: Linda Forsell
Bild 7 av 7 Senaste boken signerad Arianna Huffington.

Arianna Huffington har framgångsrikt navigerat i den nya medieindustrin. Hennes banbrytande nättidning Huffington Post lockar miljontals läsare och lanserar nya sajter världen över. Efter flera år av jobb i högt tempo, som ledde till en kollaps, är chefredaktören ute på nästa korståg – att verka för ett sundare arbetsliv.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in