Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Nedåt på Wall Street

Uppgången på Wall Street pausades då börserna stängde under nollstrecket under torsdagen. Flera storbanker drogs med röda siffror och agerade sänke.

Citigroup och JP Morgan – som båda visade bättre resultat än väntat i dagens offentliggjorda kvartalsrapporter – lyckades trots det inte lyfta utan gick ned med runt 3 procent respektive runt 1 procent. Bank of America och Wells Fargo, som presenterar sina rapporter i morgon, sjönk också under torsdagen.

Nedåt gick det även för mediejättar som Walt Disney och Time Warner.

Dow Jones industriindex stängde på minus 0,1 procent. S&P 500 sjönk liksom Nasdaqs kompositindex med 0,2 procent.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.