Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-11 09:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/pts-om-postens-framtid-utdelning-farre-dagar-och-langre-till-ladan/

EKONOMI

PTS om postens framtid: Utdelning färre dagar och längre till lådan

De närmaste åren kommer regelverket att behöva förändras för att möta samhällets, företags och privatpersoners förändrade behov av postservice. Det konstaterar Post- och telestyrelsen (PTS) i en rapport.
De närmaste åren kommer regelverket att behöva förändras för att möta samhällets, företags och privatpersoners förändrade behov av postservice. Det konstaterar Post- och telestyrelsen (PTS) i en rapport. Foto: Emil Langvad/TT

Stadsbor kan komma att få längre till postlådan till förmån för glesbygdsbor. Och för att säkra en framtida postservice som går att lita på kommer både leverantörer och konsumenter behöva anpassa sig. Det konstaterar Post- och telestyrelsen (PTS) i sin årliga rapport om den svenska postmarknaden.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in