Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-17 07:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/restaurangerna-sadlar-om-till-utkorning/

EKONOMI

Restaurangerna sadlar om till utkörning

Utbudet på hemkörd mat är stort. Bland de största aktörerna finns Foodora, Wolt och Uber eats.
Utbudet på hemkörd mat är stort. Bland de största aktörerna finns Foodora, Wolt och Uber eats. Foto: Alexander Mahmoud

Restaurangstolarna står tomma i landet, men samtidigt ökar efterfrågan på hemkörd mat. Nu ansluter sig många restauranger till utkörningsleverantörerna Foodora och Wolt.

– Vi kommer att få se en ny matkultur, säger matforskaren Richard Tellström.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in