Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-17 12:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/rnb-saljer-kladkedjan-brothers/

EKONOMI

RNB säljer klädkedjan Brothers

Modebolaget RNB, Retail and Brands, väljer nu att sälja även klädkedjan Brothers. Köparen Jotunfjell Partners betalar tio miljoner kronor kontant i samband med köpet, uppger man i ett pressmeddelande.

TT Text

RNB har sedan tidigare sålt av barnklädeskedjan Polarn O. Pyret och sin verksamhet knuten till varuhuset NK i Stockholm.

”RNB Retail and Brands AB har tidigare informerat om processen för att skapa fristående dotterbolag i koncernen och slutligen avyttra dotterbolagen till stabila och lämpliga ägare”, skriver RNB i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln

Detaljhandel
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt