Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-18 06:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/ryanair-expanderar-ytterligare-pa-arlanda-nobbar-aterkomst-pa-skavsta/

EKONOMI

Ryanair expanderar ytterligare på Arlanda – nobbar återkomst på Skavsta

Dara Brady, marknadsdirektör på Raynair och Charlotte Liunggren, Direktör Marknad & försäljning på Swedavia klipper bandet för nya linjer på Arlanda.
Dara Brady, marknadsdirektör på Raynair och Charlotte Liunggren, Direktör Marknad & försäljning på Swedavia klipper bandet för nya linjer på Arlanda. Foto: Amir Nabizadeh

Det irländska flygbolaget Ryanair fortsätter sin offensiv på den svenska marknaden med tio nya linjer till Europa. Samtidigt kan DN berätta att någon återkomst till Skavsta inte finns i bolagets planer i nuläget.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.