Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-14 06:24 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/saabs-usa-chef-tror-pa-overlevnad/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Saabs USA-chef tror på överlevnad

Saab tillfrisknar och överlever tror chefen för företagets Nordamerikamarknad, Tim Colbeck, som räknar med att sälja 30.000 bilar om något år.

– Jag tror att vi har läge för ett starkt kassaflöde och kan bli vinstgivande ganska snabbt, sade han vid ett pressmöte i Saabs huvudkontor i Detroit.

Han medger att Saab i USA drabbats av problemen i Sverige. Men han tror att försäljningen tar sig fort när återförsäljarna får in 9-4X som en GM-fabrik tillverkar.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.