Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-30 19:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/sas-star-nastan-helt-still-ingen-schemalagd-internationell-flygtrafik/

EKONOMI

SAS-chefen: ”Tiden är inte på vår sida”

SAS står I princip still i den sargade flygmarknaden. Antalet passagerare rasade med omkring 60 procent under mars, visar bolagets senaste trafikrapport.
Foto: Magnus Hallgren

SAS står i princip helt stilla likt resten av den sargade flygmarknaden. Det som avgör bolagens framtid kommer vara storleken på den egna kassan – vem som har råd att vara pausad längst.

SAS finanschef har räknat på saken men vill inte berätta hur långt det är kvar tills bolaget inte längre orkar med coronakrisen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.