Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Snabbt regeringsbeslut om Saabaffär

Regeringen utlovar snabba besked om Saabs fastighetsaffär som ska ge det krisdrabbade bolaget 255 miljoner kronor.

Svenska Riksgälden och Europeiska investeringsbanken (EIB) har redan godkänt affären. EIB i måndags och Riksgälden i går.

– Regeringen jobbar på det. Det är viktigt att det är ett omsorgsfullt beslut, vi är noggranna men givetvis ska det även gå snabbt, säger Erik Bratthall, pressekreterare hos näringsminister Maud Olofsson, till TT.

Närmaste ordinarie regeringssammanträde hålls på torsdagen. Det kan dock bli ett extrainsatt möte, uppger Erik Bratthall.

– Beslutet ska tas på ett regeringssammanträde men är vi klara kommer vi inte att vänta in ett ordinarie möte, säger han till TT.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.