Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-04 23:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/studio-dn-special-1-maj-sa-blir-du-av-med-mossen-i-sommarstugan/

Ekonomi

Studio DN Special 1 maj: Så blir du av med mössen i sommarstugan

Slagfällan är den vanligaste musfällan. Tillverkas i både trä och plast. Den är enkel, billig och effektiv.
Slagfällan är den vanligaste musfällan. Tillverkas i både trä och plast. Den är enkel, billig och effektiv. Foto: Vanni Jung Ståhle

Jo, den fördjupande nyhetspodden sänds även 1 maj, trots att det är en röd dag. Avsnittet finns ute nu i DN-appen och på olika poddplattformar.

DN Text

Den här hösten och vintern har varit en rekordsäsong för mössen. Ovanligt många har tagit sig in i villor som sommarstugor. Det kommer många stugägare att upptäcka när de kommer för att öppna sina fritidshus efter vintern. 

DN:s reporter Hans Arbman har tagit reda på de bästa tipsen om hur du blir av med mössen. Han är gäst i dagens avsnitt, som programleds av Lasse Bengtsson.

Podden är gratis för alla. Lyssna i DN-appen eller på Radioplay eller andra poddplattformar.

I DN-appen kan du välja att ladda ner och lyssna offline. Ladda ner Dagens Nyheters app för iOS här och för Android här. Information om alla poddavsnitt finns r.

Läs mer: Så blir du av med mössen i sommarstugan