Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-27 17:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/svenska-foretaget-som-hjalper-amerikaner-att-hitta-jobb-under-pandenim/

Ekonomi

Svenska företaget som hjälper amerikaner att hitta jobb under pandemin

Henrik Eksvärd, delägare i AI-företaget Intro, menar att en ny syn på distansarbete möjliggör nya former av rekrytering inom IT och tech.
Henrik Eksvärd, delägare i AI-företaget Intro, menar att en ny syn på distansarbete möjliggör nya former av rekrytering inom IT och tech. Foto: Barzan Dello

AI-rekryteringsbolaget Intro har under coronapandemin upplevt en förändring i branschen. Det ökade hemarbetet har gjort att rekryteringsprocesserna tagit nya former, där tendenserna framför allt syns på den amerikanska marknaden.

– Att fler kan arbeta på distans gör att urvalet potentiella anställda blivit enormt, en som bor i San Diego kan nu få jobb i Seattle, säger Henrik Eksvärd, delägare i Intro.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in