Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-30 13:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/svenskar-ater-mindre-fisk-och-skaldjur/

Ekonomi

Svenskar äter mindre fisk och skaldjur

Bild 1 av 2 Paella.
Foto: Ann-Sofi Rosenkvist
Bild 2 av 2 Line Kjelstrup.
Foto: Norges sjömatråd

Den genomsnittliga svensken äter fisk 1,4 gånger per vecka, visar en rapport från Norges sjömatråd. Det är mindre än Livsmedelsverkets rekommendationer på två till tre gånger i veckan.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in