Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-19 06:15 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/tag-rammade-vagg-i-lokstall-i-sundsvall/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Tåg rammade vägg i lokstall i Sundsvall

Ett tåg har kört rakt genom en vägg vid järnvägsstationen i Sundsvall, skriver Sundsvalls tidning.

Olyckan inträffade vid 8.30-tiden i lokstallet, då tåget tycks ha kommit ur sin bana.

Väggen har delvis rasat, men ingen person ska ha skadats i samband med kollisionen. Exakt vad som orsakat olyckan är inte känt ännu, men händelsen ska utredas.

– Nu håller vi på att spärra av området där för att ingen person ska riskera att bli skadad, säger Urban Simander, infrastrukturförvaltare vid Skifu som förvaltar byggnaden, till Sundsvalls tidning.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.