Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Tesla återkallar 123 000 bilar

00:42. Tesla återkallar omkring 123.000 bilar av Model S sedan som tillverkats före april 2016, för att byta ut en bult kopplad till styrsystemet. Elbilstillverkaren uppger att det rör sig om en försiktighetsåtgärd, som tar omkring en timme att åtgärda, och att inga olyckor finns rapporterade i frågan.

Tesla fortsätter att ha problem och återkallar nu omkring 123.000 bilar av Model S som tillverkats före april 2016, för att byta ut en komponent kopplad till styrsystemet.

Elbilstillverkaren uppger att det rör sig om en försiktighetsåtgärd, som tar omkring en timme att åtgärda, och att inga olyckor finns rapporterade i frågan.

Den särskilda bulten kan börja rosta efter kontakt med vägsalt i kalla temperaturer, vilket några Teslaägare har klagat på i nätforum.

Läs mer: Problem för Elon Musks Tesla

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.