Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

The Sun släpper egen parfym

Förväntan, njutning, avkoppling och glamour. Det är ledorden när tidningen The Sun lanserar en egen parfym. – Varje kvinna har rätt att dofta och känna sig fantastisk, säger parfymens skapare Roja Dove till The Suns hemsida.

Tidningsbranschen har det tufft just nu. Internet stjäl läsare och försäljningen minskar. Kanske är det därför brittiska The Sun lanserar en egen parfym, en alternativ inkomstkälla vid sidan av papperstidningen.

Till sin hjälp har The Sun tagit den erfarne parfymtillverkaren Roja Dove. Han beskriver parfymen som ”sexig, feminin, glamourös och rolig.”

– Precis som The Sun, tillägger Roja Dove.

Parfymen, som har fått namnet ”Buzz” kommer till en början att säljas på det lyxiga varuhuset Harrods i London. I marknadsföringen beskrivs den som ”ren underhållning tappad på flaska”.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.