Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-27 03:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/zuckerberg-vill-forvandla-facebook-till-ett-digitalt-ekosystem/

EKONOMI

Zuckerberg vill förvandla Facebook till ett digitalt ekosystem

På Facebooks årliga konferens F8 här i San Francisco presenterade företagets grundare Mark Zuckerberg en strategi för det han kallade ett omfattande skifte på Facebook. Man kommer att lägga mindre vikt vid den centrala Facebookplattformen, för att istället fokusera på separata appar, i synnerhet Messenger. Messenger används i dag främst för att skicka textmeddelanden, men här på konferensen lanserades Messenger som en egen plattform, där man kommer att kunna använda mängder av externa appar för att bättre kommunicera med vänner och kollegor, genom exempelvis videor och gif:ar.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.