Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-05 07:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/dn-gratulerar-ben-gorham-parfymskapare/

FAMILJ

DN gratulerar: Ben Gorham, parfymskapare

Ben Gorham gör i dag inte bara parfym, utan även läderväskor i lyxklassen. ”Jag är intresserad av hantverket, det perfekta. För mig är det viktigt att vara tidlös och sträva efter någon form av perfektion.”
Ben Gorham gör i dag inte bara parfym, utan även läderväskor i lyxklassen. ”Jag är intresserad av hantverket, det perfekta. För mig är det viktigt att vara tidlös och sträva efter någon form av perfektion.” Foto: Andreas Öhlund

Parfymskaparen Ben Gorham kan sakna sitt naiva nybörjarjag, killen som bara såg möjligheterna. Men i dag funderar han ändå på att göra en doft som luktar som rymden.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till valet!

Alla artiklar gratis fram till 11 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.