Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-18 01:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/dn-gratulerar-daniel-lindeberg-bagare-och-konditor/

Familj

DN gratulerar: Daniel Lindeberg, bagare och konditor

Med en mängd olika sorters bullar i sortimentet krävs det att bagaren kvalitetssäkrar genom att provsmaka, menar Daniel Lindeberg. ”Jag käkar nog en bulle om dagen. Kardemummabullen är en sådan bulle som jag kvalitetssäkrar ganska ofta.” Bild: Ingrid Borggren

Nyckeln till den perfekta bullen stavas extra allt, vad gäller smör, socker, ältning och jäsning. Nu delar stjärnkonditorn Daniel Lindeberg med sig av sina bulltips i en ny bok.

I morse var DN på plats i bageriet för att följa bullens väg från deg till rykande varm godsak. Se sändningen i 360 grader på vår Facebook-sida. 

 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in