Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-28 22:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/dn-gratulerar-daniel-lindeberg-bagare-och-konditor/

Familj

DN gratulerar: Daniel Lindeberg, bagare och konditor

Med en mängd olika sorters bullar i sortimentet krävs det att bagaren kvalitetssäkrar genom att provsmaka, menar Daniel Lindeberg. ”Jag käkar nog en bulle om dagen. Kardemummabullen är en sådan bulle som jag kvalitetssäkrar ganska ofta.”
Med en mängd olika sorters bullar i sortimentet krävs det att bagaren kvalitetssäkrar genom att provsmaka, menar Daniel Lindeberg. ”Jag käkar nog en bulle om dagen. Kardemummabullen är en sådan bulle som jag kvalitetssäkrar ganska ofta.” Foto: Ingrid Borggren

Nyckeln till den perfekta bullen stavas extra allt, vad gäller smör, socker, ältning och jäsning. Nu delar stjärnkonditorn Daniel Lindeberg med sig av sina bulltips i en ny bok.

I morse var DN på plats i bageriet för att följa bullens väg från deg till rykande varm godsak. Se sändningen i 360 grader på vår Facebook-sida.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in