Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 19:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/dn-gratulerar-olof-skoog-fn-ambassador/

FAMILJ

DN gratulerar: Olof Skoog, FN-ambassadör

Sveriges FN-ambassadör Olof Skoog på sitt kontor i FN-skrapan i New York. Hans uppdrag går ut på att med hjälp av diplomati skapa fred i oroshärdar i världen.
Sveriges FN-ambassadör Olof Skoog på sitt kontor i FN-skrapan i New York. Hans uppdrag går ut på att med hjälp av diplomati skapa fred i oroshärdar i världen. Foto: Pontus Lundahl TT

Som företrädare för Sverige i FN:s säkerhetsråd tog Olof Skoog ett stort kliv in i världens strålkastarljus. Men det innebar även en lång flytt från fru och barn.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.