Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-27 03:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/jag-ar-uppvuxen-med-farsk-fisk-skaldjur-och-lojrom/

FAMILJ

”Jag är uppvuxen med färsk fisk, skaldjur och löjrom”

”Jag kan känna, shit, hur kunde det plötsligt gå en massa år? Nu fyller jag 35”, säger kocken Frida Ronge.
Foto: Claudio Bresciani/TT

När Frida Ronge upptäckte sushin uppstod ren kärlek. Nu är hon eftertraktad gastronom som gärna låter lokala råvaror samsas med japanska smaker. Och ekologiskt hållbart ska det vara.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.