Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-18 10:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/jag-ar-uppvuxen-med-farsk-fisk-skaldjur-och-lojrom/

Familj

”Jag är uppvuxen med färsk fisk, skaldjur och löjrom”

”Jag kan känna, shit, hur kunde det plötsligt gå en massa år? Nu fyller jag 35”, säger kocken Frida Ronge.
”Jag kan känna, shit, hur kunde det plötsligt gå en massa år? Nu fyller jag 35”, säger kocken Frida Ronge. Foto: Claudio Bresciani/TT

När Frida Ronge upptäckte sushin uppstod ren kärlek. Nu är hon eftertraktad gastronom som gärna låter lokala råvaror samsas med japanska smaker. Och ekologiskt hållbart ska det vara.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in