Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-05 23:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/kock-med-fokus-pa-gott-ledarskap/

Familj

Kock med fokus på gott ledarskap

Malin Söderström driver i dag restaurangen på Moderna museet, en mindre fiskrestaurang i Ringens köpcentrum i Stockholm och anrika fiskrestaurangen Albertina i Skärså utanför Söderhamn.
Malin Söderström driver i dag restaurangen på Moderna museet, en mindre fiskrestaurang i Ringens köpcentrum i Stockholm och anrika fiskrestaurangen Albertina i Skärså utanför Söderhamn. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Som nyutbildad kock sökte sig Malin Söderström medvetet till trygga arbetsplatser. I dag jobbar hon för ett bättre ledarskap i hela branschen. ”Vi som har jobbat länge har en skyldighet att ta hand om de unga.”

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in