Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 13:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/leif-mannerstrom-oppnar-ny-krog-varje-natt/

FAMILJ

Leif Mannerström öppnar ny krog varje natt

”Jag har ingen längtan efter att sitta och mata duvor. Då är det bättre att försöka göra paté på dem.” Leif Mannerström fyller 80 år, och vill arbeta så länge han orkar.
”Jag har ingen längtan efter att sitta och mata duvor. Då är det bättre att försöka göra paté på dem.” Leif Mannerström fyller 80 år, och vill arbeta så länge han orkar. Foto: Adam Ihse/TT

Han har arbetat hårt och nått stor framgång. För kocken och restauratören Leif Mannerström är matlagningen fortfarande en källa till såväl njutning som glädje.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.