Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 14:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/nu-simmar-josefin-lugnare/

FAMILJ

Nu simmar Josefin lugnare

”Jag saknar inte det inrutade livet, däremot den där formtoppen och resan mot ett specifikt lopp”, säger Josefin Lillhage Östblom.
”Jag saknar inte det inrutade livet, däremot den där formtoppen och resan mot ett specifikt lopp”, säger Josefin Lillhage Östblom. Foto: Pontus Lundahl/TT

I 15 år var Josefin Lillhage Östblom en av världens bästa tävlingssimmare. Själv säger hon att hennes stora talang bestod i förmågan att se det roliga i att träna hårt. Nu arbetar hon med att lära andra, både barn och vuxna, att simma.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.