Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 13:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/researchen-ar-halva-grejen/

FAMILJ

”Researchen är halva grejen”

En gång i tiden drömde Mikael Marcimain om att hålla på med musik. Under en period ville han bli filmfotograf. Som filmregissör kan han kombinera konstformerna.
En gång i tiden drömde Mikael Marcimain om att hålla på med musik. Under en period ville han bli filmfotograf. Som filmregissör kan han kombinera konstformerna. Foto: Vanni Jung Ståhle

Regissören Mikael Marcimain kommer inte att ställa till med något jätteparty bara för att han råkar fylla jämnt. I stället har han stängt in sig i ett mörkt klipprum för att göra klart en svensk tv-serie och en internationell katastroffilm.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.