Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-22 15:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/familj/till-minne-patric-johansson-311/

Familj

Till minne: Patric Johansson

Patric Johansson, Kopparberg, har avlidit i en ålder av 52 år. Närmast anhöriga är döttrarna Jasmine och Nathalie, sonen Jonathan, två barnbarn, pappa Jan-Erik och bröderna Roger och Fredrik med familjer.

Patric föddes och växte upp i Högdalen i södra Stockholm. Han utbildade sig till snickare och fritiden ägnade han till största delen åt att spela basket där han var mycket framgångsrik. Tyvärr gjorde en knäskada det omöjligt att fortsätta den karriären, han slutade som aktiv och blev i stället tränare för ett damlag.

Patric provade på många olika yrken under sitt alltför korta liv, bland annat arbetade han under ett par år på Elektra Motor.

Under en tid bodde han i Nynäshamn och arbetade då hos SL.

För några år sedan flyttade familjen till Kopparberg där Patric nu fått sin sista vila. Vi saknar och tänker på honom. Patric var pappa, morfar, son och bror och han kommer för alltid att finnas kvar inom oss, i våra tankar, i våra minnen och i våra hjärtan.